Abi oncelikle eline saglik. Bir cok amator yapimcinin profesyonel sayabilecegi kalitede gorunuyor.
Menteselere aslinda karsi degilim. Fakat neticede amator yapim tekne. Ne kadar saglam olacagini gercek anlamda bilemeyecegimiz icin icimdeki muhendis kafasi bu secimi dogru bulmuyor sadece. Bilinmezi sevmeyen bir tarafim var. tamamen ondan

Anladigim kadariyla civatalar mavi kama ve sari kanallarin icinden yatay hizada gececek. Eger oyleyse benim aklima hic yatmaz.
Neticede AMA'ya en buyuk kuvvet dikey yonde binecek. Civatayi sarilarin ortasindan gecirdiginde, mavi kamanin civatanin altinda kalan kisminin, sari kanallarin da ustunde kalan kisminin dayanikliligindan faydalanamamis oluyorsun. Ustelik, kuvvet, malzemenin kuvvete en az dayanikli oldugu, katmanlari birbirinden ayirma yonunde uygulaniyor ( tam vida delikleri hizasindan )
Basit bir cizim ekledim. Neredeyse senin fikrin gibi. Ama hem dikey hem de yatay etkiyen kuvvetlere karsi oldukca saglam olacaktir. Vidalar yuku malzemelere katmanlari cekerek ayirma yonunde degil, bastirarak sikistirma seklinde aktariyor. Ustelik, alttaki uzun plakaya kuvvetler cekme yuku olarak etkiyor ve bu plaka muhtemelen neredeyse yuklerin %60-70'ini tek basina karsilayacaktir.
Bu plakayi saglam yaptigin ve saglam bir mentese sectigin surece gozun arkada kalmaz diye dusunuyorum.