boy:6.90 en:2.54 ağırlık yaklaşık 3200 kilo..norveç yapımı,üstünde yine norveç sabb marka iki silindirli 30 beygirlik marin motor var.....çizimdeki gibi pilot house tarzı balıkçı-yelkenli karışımı bir sey yapmaya çalışacagım..filikanın içinden 3.5 metre civarı bir yelken diregi ve ufak bir yelken çıktı ama,o yelkenin bu ağırlıkta bir tekneye ne faydası olur bilemiyorum..
Herkese merhaba, Kısaca kendimi tanıtayım.
Servet kardeşle eski dostuz. Onun daveti üzerine dün (16 mart 2014) sitenize kayıt oldum.
İlkokul çocuklarının sandalye üzerine çıkıp şiir okuduğu tarz, kendimi tanıtmaktan oldum olası haz almadım.
Zaman içinde imkanlar nisbetinde dostlukları ve keyflerimizi (denize dair) paylaşıp büyütebiliriz sanırım.
Servet kardeşim flikanın yolu her dem açık olsun, karinasından su, pruvasından umman-ı derya eksik olmasın.
Flikan bir petrol tankeri kurtarma botu.
Seninde belirttiğin gibi manuel ve 24 volt marşlı 30 beygirlik saab motoru var.
Tatlı su soğutma sistemi impaller sistemli değil de,
motor tatlı suyunun deniz içinde bakır boru marifeti ile soğutulmasıyla marinize edilmiş bir sistem.
Ki bence en iyi sistem.
Motor kasnağıyla ilintili oldukça yüksek debili bir deniz suyu pompan ve buna bağlı tuzlu su emiş ve emdiği suyu fıskiye biçiminde etrafına fışkırtma düzeneği mevcut.
kaza sonucu akaryakıtın denize karıştığı deniz yangınında, alevler içinden geçme esnasında gövdeyi koruma amaçlı.
24 volt sistemi kafana dert etme bu en basit sorun.
CSL Tibber valletta 20 kişilik yüksek ten otamatik düşümlü yeni nesil bir tahlisiye botu.
İç donanımı oldukça kapsamlı.
direk ve yelken sistemi yelken marifetiyle yol alması için değil ağır denizlerde rüzgara karşı gard alma amaçlı.
2 veya 3 direkli yelkenlilerde mizana direğinin ağır denizlerde tekne stabilitesini sağlama amacıyla aynı doğrultuda iş yapıyor.
Şaftın 35 mm çapında 46 cm pervane çapın ve 17 inç pervane pich'tine sahip.
Ancak pervane şaftıyla ilgili bir handikapın var ve bunu mutlaka değiştirmelisin.
Pervane şaftında deniz içinde kalan kısmında gresörlükleri iptal et.
Yağlı fitil Salmastralı sistemden mekanik salmastraya geç.
Dümen sistemi aslında oldukça verimli bir çember dümen sistemi ve verimi çok yüksek.
Emsallerine göre daha dar alanlarda dönüşler yapabiliyor.
Ancak yelkenli sistem bir restarosyon düşünüyorsan çember dümene bir pala eklemen gerekecek.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar.
Takııldığın konularda yardıma hazırım.
Sevgi ve saygıyla.