Herkese selamlar?..
İsmail Abi sizin bilgi ve tecrübe ihtiyacım olduğunda yanımda olacağınızı bilmek onur ve sevinç verici?Teşekkürler?.Sevgili İsmail abi,maliyet olarak ben 30000 TL. gibi çıkarttım?.İlk başlarda çekilebilir bir tekne üzerinde durdum,fakat onun için karada yer nasıl bulurum yada onu her seferinde denize nasıl götürüp indiririm gibi sorular yüzünden şimdilik vazgeçtim?.7,5 m. Lik bir tekne için bahçede epey bir yere ihtiyaç var,evdekileride soğtmamak lazım,sonuçta domates biber ekilen bir yer ?.Aslında benim için daha iyi olurdu çekilebilir olması,çünkü bahçemde bekletmek yerine kış aylarında Sapanca gölüne indirmeyi de düşündüm gölün bana uzaklığı 20km ve şu an ki vali Sapanca gölünün yelken sporuna kazandırılması için çalışmalar yapıyor ve destekliyor?Ama düşündüğüm özelliklerde çekilebilir bir tasarım bulamadım?..
Devekuşu 2 yi hiç incelemedim?Onada bir bakıcam,merak ettim?.
Sedat bey yeni tasarım çekilebilir dediğiniz nasıl bir şey olacak açıkçası merak ettim?.Umarım sağlam bir tasarım olur?.Ben önümüzdeki pazartesi planı almış olucam?.O sorunuzu Robertoya benim için iletirseniz sevinirim ?.