Tekne Planları Hakkında Duyuru!!

Başlatan vlkanaydin, Ağustos 11, 2011, 11:27:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Sunay Gönenden

Boyda %10 civarında büyütmenin mümkün olduğu, ancak ende değişiklik yapılmaması genelde ifade ediliyor.
Ne mutlu Türküm diyene.

msceylan

pasja 650-800 hep birbirinin uzatılmışı, bizim meşhur @650, orijınal 490 sztrandek' in uzatılmışı, tasarımcının kendisi de uzatılmış sztrandek koymuş adını, bu wojtek denilen arkadaş bir tasarım yapmış çekip uzatıp ikiye katlayıp duruyor, bakınız aşağıya :D :D

http://strony.aster.pl/sail/lodki/k800/k800-2.html

memak

bu konuda nasıl bir yardım alabilirim yada kimlere sorayım

vlkanaydin

Alıntı yapılan: memak - Temmuz 12, 2013, 12:40:30 ÖÖ
bu konuda nasıl bir yardım alabilirim yada kimlere sorayım

Yardımı bu hesapları yapabilecek mühendislerden alabilirsiniz ancak. İşin içine mühendis girdiği zamanda başlı başına tekne cizdirmek olacağından çok maliyetli olacaktır.
En ölçüsünün yetmeme sebebi özel değilse nedir acaba ?
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

golgesiz

Merhaba, uzun zamandır uygulayabileceğim bir proje arayışı İçerisindeyim. Bu sırada bu siteye de bulmuş oldum. agtet faydalı yararlı bilgiler mevcut. Lakin bir çok link ve içerik zaman aşımından dolayı çalışmaz durumda. Uygulayabileciğim 5-7 mt arasında kamaralı bir tekne modeli önermenizi paylaşmanızı ica ederim.

vlkanaydin

Alıntı yapılan: golgesiz - Nisan 15, 2024, 10:14:36 ÖÖ
Merhaba, uzun zamandır uygulayabileceğim bir proje arayışı İçerisindeyim. Bu sırada bu siteye de bulmuş oldum. agtet faydalı yararlı bilgiler mevcut. Lakin bir çok link ve içerik zaman aşımından dolayı çalışmaz durumda. Uygulayabileciğim 5-7 mt arasında kamaralı bir tekne modeli önermenizi paylaşmanızı ica ederim.

Ulaşamadığınız,çalışmayan linkleri ilgili konu altında belirtebilirseniz eğer yenilemeye çalışırım.Belki ilgili plan bende mevcuttur hemen konuya yüklemesini yaparım. :okey
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!