başlangıç aşamasında sztrandek s-750 maliyetine satılık

Başlatan serdarcik, Eylül 26, 2026, 03:01:59 ÖS

« önceki - sonraki »

serdarcik

Herkese merhaba
yaklaşık 3 yıl önce severek başladığım, fakat her yıl yapımını istemeyerek geciktirdiğim, hem maddi hem manevi sorunlar yanında mental yorgunlukla birleşince projeyi bitiremeyeceğimi düşünmeye başladım. bu işlere başlayınca ailenin manevi desteğinin şart olduğunu biraz geç anladım. Tüm bu sebeplerden dolayı ters çevrilmeye hazır  şekilde devretmek istiyorum. Bu projeyi tamamlamak isteyene, Antalya sınırları içinde yerinde, Antalya dışında uzaktan destek sağlayabilirim. inşaat yeri Alanyadadır, şehir dışına nakliye konusunda yardımcı olurum.

Boy %10 uzatılarak 8,25cm olarak ayarlanmıştır.
kontraplak kaplama 2 kat elyafla sarılmıştır.
salma yuvası hazır, hareketli salma hazır, sadece montajı yapılacaktır.

fiyat konusunda gelen geri çevrilmeyecektir.

serdar sayin
Alanya/antalya

serdarcik

serdar sayin
Alanya/antalya

vlkanaydin

:crying  :crying
Yapım aşamasında olanda , yapmış olanda , üstünde gezende herkes hepimiz sanki bir yükmüş gibi bu yükü üzerimizden atmaya çalışıyoruz.. Çok uzun değil şu geçmiş 3 ayda duyduğum gördüğüm kaçıncı durum sayamıyorum artık, kişisel olarak ulşanları da saymıyorum daha. Bu kötülüğü kimler nasıl yaptı gerçekten helal olsun ..
Satış konusunda da hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede yeni yerine kavuşur.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

khbilen

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Eylül 30, 2026, 11:55:06 ÖS:crying  :crying
Yapım aşamasında olanda , yapmış olanda , üstünde gezende herkes hepimiz sanki bir yükmüş gibi bu yükü üzerimizden atmaya çalışıyoruz.. Çok uzun değil şu geçmiş 3 ayda duyduğum gördüğüm kaçıncı durum sayamıyorum artık, kişisel olarak ulşanları da saymıyorum daha. Bu kötülüğü kimler nasıl yaptı gerçekten helal olsun ..
Satış konusunda da hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede yeni yerine kavuşur.

"Bu kötülük" sadece burada, sadece bize olmuyor. Görüyorsunuz, duyuyorsunuz. Eskiden deveyi hamuduyla götürmek diye bir deyim vardı. Şimdi deve ne ki? TIR'larla götürüyorlar, her biri binlerce  deve alan...

Zor, çok zor. Her geçen gün çok daha zorlaşıyor, ve zorlaşacak.

İşimiz çok zor, ama kolay gelsin herkese...