CEM GÜR

Başlatan KARANLIK, Nisan 18, 2021, 07:24:07 ÖS

« önceki - sonraki »

KARANLIK

"Benim Teknem" sayfasından öğrendim, Deniz Rehberimin de üyesi olan, tekne yapımının duayeni, ben dahil birçok arkadaşımıza bilgi desteğini esirgemeyen Cem GÜR'ü kaybetmişiz. Işıklarda uyusun.

celenoglu

Sevenlerine sabır dilerim.

Bir tekne limanda güvenliktedir, ancak tekneler limanda durmak için yapılmazlar.
tel:543 494 71 71

vlkanaydin

Bende az önce facebook sayfalarında gördüm.
Şahsen ben tekne yapımına herkesin bildiği üzere kendilerinin çektiği video ile bulaşmıştım , cesaretlenmiştim.
Bir çok kişiye ihlam oldu,sayısız kişiye bilgileri destek oldu. Denizlerde yüzen, dokunduğu onlarca teknesi olduğunu biliyorum. Hatta birisi eski adı ''Thalassa'' olan 4-5 yan komşum olur.

Allahtan rahmet,sevenlerine baş sağlığı dilerim  :sad11
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

khbilen

Durduk yerde birden bire Thalassa benim de gözdem olmuştu. Diğer projeleri bırakıp gizli gizli Thalassa benzeri bir tekne ( şimdilik (!) 1:10 ölçekli modeli) yapmaya çalışıyordum. Az kaldı bitti bitecek, ama elime yapıştı uzayıp duruyor. Bir de video hazırlamaya çalışıyorum. Tabi Thalassa başrolde olacak ve Cem Gür'ün de adı geçecekti... yetişmedi.

nedimy1

Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun. :(

servet

Armalar ve tekne imalatı konusunda çok bilgili biriydi,ve paylaşırdı bilgilerini..Denzcilik camiası ve ailesine baş saglıgı dilerim..

SCALICA BOYA - Arda

Epoksi Reçine - Elyaf - Macun - Boya - Vernik - ve aradığınız diğer kimyasallar....
https://www.youtube.com/results?search_query=scalica+boya