Montana Nehir Tekneleri - Seri I - Dayak - Komple plan

Başlatan osman topcu, Temmuz 01, 2018, 12:51:41 ÖS

« önceki - sonraki »

osman topcu

2002 yılında montana nehir tekneleri ne üye olmuş , 25 dolara , inanılmaz vahşi bir nehirden aşağı kaymak için yapılmış teknelerin planlarına ulaşmıştım. komple planlar , tüm kesim planları ve inşaa yöntemi anlatılmış

işte birincisi , dayak , resimleri beğenirseniz , inşaa edersiniz.

link en altta,

https://drive.google.com/file/d/1HhhYBEBFv1Q3NfiFnV3O6AtMIRC6vKKr/view?usp=sharing
libgen.io sitesi dünyanın en büyük ücretsiz teknik kitap kaynağı, kayıt olmadan , boat, boat plan , boat building , boat design , sailboat diye aratın , binlerce kitap bulursunuz , mustafa umut ve benim tekne planlarımız orada , kat kat var , hidrodinamik , yat hidrodinamiği binlerce kitap , 4321 hangi linkte varsa

osman topcu

libgen.io sitesi dünyanın en büyük ücretsiz teknik kitap kaynağı, kayıt olmadan , boat, boat plan , boat building , boat design , sailboat diye aratın , binlerce kitap bulursunuz , mustafa umut ve benim tekne planlarımız orada , kat kat var , hidrodinamik , yat hidrodinamiği binlerce kitap , 4321 hangi linkte varsa

osman topcu