Adı Konmamış Bir Teknenin Hikayesi (Sztrandek-650 - Sakarya)

Başlatan n_aktas54, Temmuz 11, 2014, 02:15:46 ÖÖ

« önceki - sonraki »

n_aktas54

merhaba arkadaşlar ben de uzun süren bir karar sürecinden geçtikten sonra s 650 ye başlamaya karar verdim. baba mesleği marangozluk olunca ve alet edevat hazırda bulunduğu için teknenin kabuk işini kolay atlatacağımı zannediyorum . ama donanım kısmında zorlanacağımı düşünüyorum. yardımlarını esirgeyemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim s 650 yapım noktalarına bir de sakarya olarak ekliyorum.:)))

vlkanaydin

Hayırlı olsun en kısa sürede fotoğraflarınızı ve picasa albümünüzü bekliyoruz :)
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

ehitay

S 650 filosuna bir tekne daha katılıyor. :) Hayırlı olsun, kolay gelsin.

H@K@N

cenkguney

lleo

dincel_067

Alıntı yapılan: n_aktas54 - Temmuz 11, 2014, 02:15:46 ÖÖ
merhaba arkadaşlar ben de uzun süren bir karar sürecinden geçtikten sonra s 650 ye başlamaya karar verdim. baba mesleği marangozluk olunca ve alet edevat hazırda bulunduğu için teknenin kabuk işini kolay atlatacağımı zannediyorum . ama donanım kısmında zorlanacağımı düşünüyorum. yardımlarını esirgeyemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim s 650 yapım noktalarına bir de sakarya olarak ekliyorum.:)))
Hemşerim postalara paraçol çak.

n_aktas54

teşekkürler arkadaşlar şu anda postaların kesimi ile uğraşıyorum postalar ortaya çıkar çıkmaz fotoğrafları paylaşacağım inşallah abi bu hafta eskişehirdeyim adapazarına ilk geldiğimde senin ziyaretine geleceğim herkese hayırlı günler dilerim paraçol önerisini de dikkate alacağım :)

msceylan

ugurozdess@gmail.com

merak edıyorum tekne bıttımkardeş bende 750 düşünüyorum bende marangozum sızden 1tek postanın olcümünden yardım alabılırmıyım

ismailoruc

Arkadaşlar
birçok 60 oldu.
tekneler biitince hepsine yakın olabilecek bir yerde yarış yapsalar. nasıl olur?
Acemi Amatör Denizci
www.ismailoruc.org
http://ismailoruc.blogspot.com