32. Uluslararası İstanbul Boatshow

Başlatan ozngms, Eylül 09, 2013, 11:26:47 ÖS

« önceki - sonraki »

ozngms

http://boatshow.com.tr/index.php/haber/24/32.Uluslararasi-Istanbul-Boat-Show-Satis-Calismalari-Basladi

İstanbul pendik marinada 21-29 eylül arası boatshow fuarı yapılıyor...Çok çok acayip yatlar ve malzeme tedarikçileri geliyormuş..

Bir denizrehberim buluşması yapabilirmiyiz? Ben orada olmayı planlıyorum..Ortak bir gün belirleyebiliriz..

Kimler gelebilir ? Konuyu açalım konuşalım..
YAPIM MACERAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN www.facebook.com/RBMC31

ozngms

Birde mehmet abinin yüksek mevkiilerdeki tanıdıkları vasıtasıyla tedarik ettiği davetiyelerden tekrardan faydalanmamız temennisiyle :D :D

Mehmet Köstekçi

Hımm toplu tanışma; bu gayet güzel oldu. o tarihlerde sanırım orda olacağım. Yoksa yol üstü diyip tanışmak için İstanbul - Mersin yolunu tüm illeri kapsayacak şekilde uzatmam gerekmeyecek. :)
M.Köstekçi
---bu son fasıldır ey ömrüm, artık denizde geç---

https://photos.app.goo.gl/YspPZu46Kf2jCvU28

vlkanaydin

Şu fuarın zenginlere hitap etmesinden hoşlanmıyorum :(
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

msceylan

Fakire hitap etse fuar masrafını kurtarmaz :D

mertbese

Ben de gideceğim ama haftasonu gidebilirim ancak. Siz bir gün belirleyin olmadı ben de uymaya çalışayım sizlere ?

osmanuysal

Geçen yıl , aslında yine bu yıl expo'da yapılan fuarı çok beğenmiştim. Faydalıda geçmişti malzeme açısından. Bu onu takip eden fuarmı onu anlamadım tabi. Ama mümkünse ben kışın olana gitmeyi düşünüyorum.

msceylan

Yarında benim Ankara'da Tarım Fuarım var, harala gürele yetişmeye çalışıyoruz :)

serkanavci

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Eylül 11, 2013, 10:33:24 ÖÖ
Şu fuarın zenginlere hitap etmesinden hoşlanmıyorum :(

Hele ki Pendik Marintürk'teki fuar. Ben geçen senekine katılmıştım. %80-90 sıfır tekne pazarlamaya yönelik bir fuar. Malzeme ile ilgili çok az kısım var. Zaten fuarın büyük kısmı marina pontonlarında.
İ.Serkan AVCI
1976-Körfez/KOCAELi

ozngms

mertbese

:(  Ben de giderim görürüm bize hitap eden birkaç bir şeyler diyordum içten içe; yıkıldım şu anda :D

ozngms

Teşrif eden firma listesi..Malzeme tedarikçileride geliyor..

mehmet şasi

ozan
çoktandır forma girmiyordum yeni gördüm bilet sorn değil kaç kişi katılacak liste yapalım ona göre ayarlayım