whisstock.com'Dan 10 $ Lık Özel Kampanya!!

Başlatan vlkanaydin, Aralık 31, 2012, 04:22:40 ÖS

« önceki - sonraki »

KARANLIK

Alıntı yapılan: serkanavci - Ocak 10, 2013, 02:39:26 ÖS
Bu yola çıktım artık geri dönmem. Planları ezberledim rüyalarıma giriyor artık. Akşamları uyuyamıyorum artık düşünmekten.

;D ;D ;D

msceylan

servet

bu aralar ben bütün bildiklerimi unuttum.. ;D

msceylan

ozngms

Bende 160 ı çok beğendim..Umarım aramızdan yapımına başlayan çıkar :)
YAPIM MACERAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN www.facebook.com/RBMC31

osmanuysal

Volkan'a şaka yapayım dedim İbrahim abi.

Bu yola çıktım artık geri dönmem. Planları ezberledim rüyalarıma giriyor artık. Akşamları uyuyamıyorum artık düşünmekten.
Serkan virusu kapmis abi. :)

vlkanaydin

Alıntı yapılan: osmanuysal - Ocak 10, 2013, 11:18:57 ÖS
Volkan'a şaka yapayım dedim İbrahim abi.

Serkan virusu kapmis abi. :)

Virüs ne kelime tıp dilinde ''Ağır Vaka''
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

KARANLIK

Volkan, Serkan; bahara doğru İstanbul yaparsam İkinizi de denetlemeye geleceğim.  :D :D :D

serkanavci

Beklerim abi...

O zaman kadar ortaya birşey çıkmaz ama her zaman beklerim.
İ.Serkan AVCI
1976-Körfez/KOCAELi

vlkanaydin

Abi bahara daha çok var ya bence sen bir hafta sonu niyeti ve rahatını boz :D
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

ozngms

sırf elde bulunsun diye 077 nolu planı aldım 2 günde gelir diyo bakalım gelecek mi...
YAPIM MACERAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN www.facebook.com/RBMC31

vlkanaydin

VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

cihan35

işlerden kaçırmışım muhabbetleri. herkese selamlar.herkes bu bedavadan ucuz planlardan bahsediyor. gerçektende çok iyi fiyat ama bu foot ölçüleri hala kafam almıyor.herkes te numaraları yazıyor.bi türlü anlıyamadım hangisi aç metre.bilen varsa bi çiziktiriversin lütfen.
ayrıca bu ve diğer konulardaki sohbetleri okurken bazen gülmekten katılıyorum.burası benim için reytingi yüksek pembe dizi gibi oldu hiçbirşeyi kaçırmamak için takip etmeye çalışıyorum.çok güzel insanlar var forum da .burada olmak bana kendimi iyi hissetiriyor.  sağolun hepiniz. :)
cep numaralarım 0532 7488775 tcel - 0531 6408251 vdfon

serdarcik

arkadaslar kimse yanlıs anlamasında benim acımdan bu teknenin cazip bir yanı yok, ama herkes cok begendi. internette o kadar bedava kücük tekne planı varken neden bu tekne?
boyu 6-6.5 falan olsa bende talip olurdum belki. cünkü hazır plan, ucuz, çizeri sizi muhatap alıyor, anlasılmayan konuları sorabilecek biri var....  ama neden bu kadar ilgi gördü anlayabilmiş degilim.
düsüncelerim yanlış anlasılmasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, kimseye saygısızlık etmek istemiyorum
serdar sayin
Alanya/antalya

makgun34

Alıntı yapılan: serdarcik - Ocak 13, 2013, 04:49:13 ÖÖ
arkadaslar kimse yanlıs anlamasında benim acımdan bu teknenin cazip bir yanı yok, ama herkes cok begendi. internette o kadar bedava kücük tekne planı varken neden bu tekne?
boyu 6-6.5 falan olsa bende talip olurdum belki. cünkü hazır plan, ucuz, çizeri sizi muhatap alıyor, anlasılmayan konuları sorabilecek biri var....  ama neden bu kadar ilgi gördü anlayabilmiş degilim.
düsüncelerim yanlış anlasılmasın, herkesin düşüncesine saygı duyarım, kimseye saygısızlık etmek istemiyorum

6 metrelik model 123 var offshore  planı 20 dolar 3 veya 4 yataklı planları mevcut kapalı tuvalet ve mutfak var boy yüksekliği 1.50 metre ve istediğin anda proje yardımı alabiliyorsun. Eğer istersen 290 dolara CNC kesim planları DXF dosyaları olarak satılıyor. :) Kapalı tuvalette 3 yataklı olanda boy yüksekliği 1.50 olduğu için biraz eğilerek duş alabiliyorsun ben bu planıda aldım ve george amcaya rica ettim model 152 nin kamarasını buna uygulaması için eğer yaparsa mutfak ve tuvalet/duş'ta boy yüksekliği 1.82 olacak 6 metrelik tekneden daha ne beklenebilirki
ARTIK SADECE DENİZ VE DENİZCİLİK VAR