Freeship Tekne Tasarım Programı İle Tekne Tasarlama ( Detaylı Anlatım)

Başlatan vlkanaydin, Aralık 11, 2012, 09:19:22 ÖS

« önceki - sonraki »

vlkanaydin

Değerli Abimiz Levent Güryüksel'in bizler için hazırlamış olduğu bu program ile nasıl tekne tasarlanacağını detaylı şekilde anlatan resimleri paylaşıyorum. Şuan ilk bölümünü tamamlayabilmiş. İlgilenenler için altın değerinde bir kaynak oluşmuş. Ellerine,kollarına,yüreğine sağlık Levent Abi.
Dileyenler için Pdf formatındaki dosyayı ise en aşağıya yükledim.

Programı İndirme Linki:  http://www.boatdesign.net/software/

İNDİRME LİNKİ:

http://www.filefactory.com/file/4fgorh5cnu2l/FREESHİP_PROGRAMI_DERSLERİ-LEVENT_GÜRYÜKSEL-DENİZREHBERİM.COM_Part1.rar

ALTERNATİF İNDİRME LİNKİ:(Filefactory ile indiremeyenler için!) https://drive.google.com/file/d/0B7pqeJzAWhzyOGpSUzVnSGRYeFk/view?usp=sharing
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

E.TAŞKOY

vlkanaydin

Devami da mailime geldi ancak daha vakit bulup yayinlayamadim. En kisa surede 2. Ve 3. Bolumleride yayinlayacagim. Levent Abi yazimini bitirmis.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

msceylan

vlkanaydin

Alıntı yapılan: msceylan - Aralık 14, 2012, 04:13:48 ÖS
hadi bekliyoruz bi katamaran tasarlayım da görün :D :D :D

2,3 Ve 4. dersleride pdf formatında konunun en altına yükledim.

Abi eğer ki s650 ye başlamadan önce şöyle bir kaynağa sahip olsaydım emin ol kafayı sıyırıp kendim tasarlamıştım.
Ben bu programı birazcık öğreneyim sitece kendi bir tasarımımız olsun :)
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

msceylan

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Aralık 14, 2012, 10:01:30 ÖS
Alıntı yapılan: msceylan - Aralık 14, 2012, 04:13:48 ÖS
hadi bekliyoruz bi katamaran tasarlayım da görün :D :D :D

2,3 Ve 4. dersleride pdf formatında konunun en altına yükledim.

Abi eğer ki s650 ye başlamadan önce şöyle bir kaynağa sahip olsaydım emin ol kafayı sıyırıp kendim tasarlamıştım.
Ben bu programı birazcık öğreneyim sitece kendi bir tasarımımız olsun :)

Aynen Volkan :)

lego64

Arkadaşlar,
Bu programın anlatımına devam edeceğiz ben basit aşamada bu dersleri 4 bölüm olarak diüşünmüştüm ama herhakde 3 veya 4 bölümde 1. aşama tamamlanacak. Bundan sonra autocad ve rhino gibi programları kullanarak tasarımlarımızı daha da geliştirme imkanı bulacağız. ayrıca "naca", hull design ve bunabenzer programlar ve "sail design" programlarını da araştırıyorum. Bu programlar ile ilgili paylaşımlarda da bulunacağım.

Saygılar,

lego64

vlkanaydin

Sail design en cok ihtiyacim olan program kendi yelkenlerini dikecek birisi olarak :) Merakla bekliyorum Levent Abi.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

trcomet

anlatım cok guzel insallah devamı olur dort gozle bekliyoruz
biz amatorlerede guzel bir kaynak olur
cok teşekkurler elinize saglık

vlkanaydin

6. Derse kadar çok güzel ekledim ancak 7 ve 8. dersleri bir türlü ekleyemedim derslerin tamamını Levent Abi bana ulaştırdı ancak şuan için eklemede sorunum var ne yaptıysam olmadı.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

vlkanaydin

Tüm dersleri sonunda biraz zahmetlide olsa ekleyebildim.
Bu şekilde eklememin sebebi şu;
Ben bunu tek link olarak bir dosya sitesinede yükleyebilirdim ancak böylesine önemli bir çalışmanın 15 günde,30 günde bir silinip tabiri caizze mundar olmasını istemedim. O yüzden kendi veritabanımıza yükledim. Ancak bizim veritabanımızında bazı limitleri mevcut.O sebepten ötürü bu şekilde bölmek zorunda kaldım. Tüm partların yüklenmesi bitmiştir.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

cihan35

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Aralık 21, 2012, 10:42:54 ÖS
Tüm dersleri sonunda biraz zahmetlide olsa ekleyebildim.
Bu şekilde eklememin sebebi şu;
Ben bunu tek link olarak bir dosya sitesinede yükleyebilirdim ancak böylesine önemli bir çalışmanın 15 günde,30 günde bir silinip tabiri caizze mundar olmasını istemedim. O yüzden kendi veritabanımıza yükledim. Ancak bizim veritabanımızında bazı limitleri mevcut.O sebepten ötürü bu şekilde bölmek zorunda kaldım. Tüm partların yüklenmesi bitmiştir.
kardeşim eline sağlık ayrıca yazıp çizen uğraşan arkadaşlara da saygılar.sayfalara basıp iyice bi incelemek lazım.ama artık elimizde bir done var çok şükür.
cep numaralarım 0532 7488775 tcel - 0531 6408251 vdfon

E.TAŞKOY

Levent Beye ve Volkan Beye çok teşekkürler.
Volkan Bey, 7. ve 8. bölümlerde part 1,2,3  te aynı sayfalar açılıyor.
Bir yanlışlık yok değilmi?
İyi çalışmalar.