Ikinci El Palanya Ariyorum?

Başlatan vlkanaydin, Mayıs 23, 2012, 09:12:55 ÖS

« önceki - sonraki »

vlkanaydin

Kullanilmayan kosede duran ihtiyaci olmayan makul fiyatli palanya aramaktayim. Ilgilenenler lutfen benimle iletisime gecsin.Ucretli olarak!
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

denizayalp

Bauhaus'ta Alpha-Tools (kendi markası) planya 59,80 Tl. Bu markanın diğer ürünlerini kullanmışlığım var, fena değiller. İşini görür diye düşünüyorum.
Zaten daha ucuzunu da bulabilir misin bilmiyorum.

Deniz AYALP

Neuro Marine Store - Burhaniye

0266 416 40 20

vlkanaydin

Deniz Abi bu akşam ona bakmaya gideceğim eğer daha uygununu bulamazsam alacağım .Kullanmış olarakk tecrübeni aktardığın için çok teşekkürler abi.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

vlkanaydin

Deniz abi bahsettiğin palanyayı aldım. Yarın deneme fırsatım olacak. Tekrar teşekkürler.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

servet

hadi bakalım güle güle kullan...atık tahtalarla biraz alıştırma yap...acayip tırsarım bu tip yüksek devirli testere filan kullanırken,dalgınlıga gelmiyor meretler...

KARANLIK

En tehlikeli el aletlerinden. biri spiral taş (jet taşı), biri bu alet. Jet taşını otuz sene kullandım hala kullanırken tırsarım.

izci04

hayırlı olsun :) kullanırken dikkat et yukarıda Servet Bey ve İbrahim Bey de belirtmiş zaten ancak bende fazladan söyleyeyim.En tehlikeli el aletlerinden biridir.
Ersin İzci
1985/Armutlu

msceylan

Güle güle kullan, Dikkat dikkat dikkat

TolgaS

Alpha Tools nasıl cıktı Volkan. Önümüzdeki haftalarda ben de bir elektrikli planya alacağım.
Hayallere kavuşmanın yolu uykulardan uyanmaktır.

vlkanaydin

Alıntı yapılan: DISTORTEDMAN - Ekim 30, 2014, 08:01:21 ÖS
Alpha Tools nasıl cıktı Volkan. Önümüzdeki haftalarda ben de bir elektrikli planya alacağım.

2012 yilinda almisim abi bu planyayi.Ben kullandim kullanmalari icin birkac abimize daha verdim suanlik bir skintisi yok tas gibi :D
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

TolgaS

Tamam sağol kardeşim. Durum değişti. Sanırım ben de emanet alarak idare edeceğim birinden ;)
Hayallere kavuşmanın yolu uykulardan uyanmaktır.

tcgberk

bana da lazım
hortlatalım konuyu
pruvanız neta deniziniz sakin olsun

vlkanaydin

Alıntı yapılan: tcgberk - Ocak 15, 2020, 01:03:34 ÖS
bana da lazım
hortlatalım konuyu

Bit pazarlarini öneririm  :onay çok temiz urunler cikiyor çok komik fiyatlara
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com