Gönderen Konu: hoşgeldim  (Okunma sayısı 3661 defa)

basbug

• Yeni Üye
  • *
hoşgeldim
« : Eylül 22, 2011, 12:54:13 ÖÖ »

merhaba herkes

vlkanaydin

• Kurucu
  • Onursal Rehber
    • Denizrehberim Forumu
  • Ad Soyad: Volkan Aydın
  • Bulunduğu İl: Bursa
  • Doğum Yılı: 1991
  • Tekne Adı: Suerte Vogo
Ynt: hoşgeldim
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2011, 12:56:01 ÖÖ »
Merhabalar Forumumuza Hoşgeldiniz.Profil ayarlarınızdan imza ayarlarınızı doldurur ve size hitap edebileceğimiz yeterlilikte bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

venom11

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2011, 03:45:04 ÖS »
Herkese merhabalar.Tesadüfen buldum sitenizi.Kendime bir tekne yapmak için uzun zamandır bilgi (ve bütçe :) ) toplamaktayım.Teorik olarak oldukça çok şey öğrendim diğer sitelerden.Birçok telefon görüşmesi ve araştırmadan sonra sıra yapım aşamasına geldi.Başladığımda sizlerle paylaşmakta isterim.Tekrar merhaba.
Yaşar ILIKGÖZ

Ertuğrul DURAK

• Çırak Rehber
  • Ad Soyad: Ertuğrul Durak
  • Bulunduğu İl: istanbul
  • Doğum Yılı: 1985
  • Tekne Adı: Deniz
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2011, 03:50:59 ÖS »
Hoş geldiniz venom11, size daha iyi hitap edebilmemiz için profil ayarlarından imza ayarlarını doldurmanızı rica edeceğim,
En iyi kaynak insandır bu forum aynı amaca ulaşmak isteyen insanlardan oluşuyor
Hoş vakit geçirmeniz dileğiye
Ertuğrul Durak
İstanbul-Beykoz
İstanbul İl Temsilcisi
Hayal edebiliyorsan yapabilirsin!

vlkanaydin

• Kurucu
  • Onursal Rehber
    • Denizrehberim Forumu
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2011, 12:44:09 ÖÖ »
Hoşgeldiniz Ertuğrul Abimizin dediği gibi profil ayarlarınızdan imza ayarlarınızı doldurusanız size venom11 yerine isminiz ile hitap edip daha sıcak bir dostluk sağlayabiliriz.
Tekne yapım aşamalarınızı detaylı olarak sitemizde görmek isteriz.Ve her şekilde yardıma açığız.Teşekkürler
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

venom11

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2011, 04:10:02 ÖS »
Sanırım bizim yaştaki neslin bilgisayarla sorunu bitmeyecek :)) Allahtan imdadıma oğlan yetişiyorda ( tabi keyfi olunca keratanın ) havalı havalı gelip çok önemli bir iş yapıyor edalarında hallediyor bilmediğim konuları.Ben kendimi bildim bileli deniz kıyılarında geçti hayatım,en sevdiğim şey zıpkınla balık beşinde koşturmaktır(yüzmek daha doğru galiba) eve eli boş döndüğüm pek görülmemiştir.Deniz altı yaşamı hep etkilemiştir beni bu yüzden sağı solu keyifle seyrederken kaçırdığım balıkların haddi hesabı yoktur :)).Son zamanlarda yani iki sene önce karar verdim bir teknem olsun diye,daha önce hiç teknem olmadı.Kendim yapmalıyım istiyorum,bu iş için kapalı 70 m2 depom var,eski mesleğim güneş enerjisi olduğundan her türlü takım fazlasıyla var (şimdilik sadece para yok:))geçici bir sorun.İyi usta olduğumu söylerlerdi teknede nasıl olur bilemem deneyince göreceğiz.Oğlum içinde yatak olsun istiyor içinde yatalım diyor,yani altı metre civarı yarım kamara dıştan takma motor bir tekne işimizi görecek gibi,yaptığım maliyet hesapları römork dahil 7000 TL (motor hariç),ikinci el 25 veya 30 hp motor altı,yedi yaşında 7000 TL gibi, sanırım görülmeyen giderlerle birlikte 15 000 TL tutar diyorum.İnternette hartley-boats.com  vixen17 veya Bateau.com  pilot21 tarzı tekneler aradığıma çok yakın.Eğer daha değişik modeller bilen varsa yardım isterim.Son aşamalara yaklaşmaktayım.Herkesin gönlünce olsun.Selamlar.
Yaşar ILIKGÖZ

vlkanaydin

• Kurucu
  • Onursal Rehber
    • Denizrehberim Forumu
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2011, 04:35:33 ÖS »
Merhaba Yasar Bey forumumuza Hosgeldiniz.Zipkincilik konusunda tecrube ve bilgilerinizden yararlanmak isterim genc bir zipkinci olarak.
Tekne konusunda ise en dogru yerde bulunuyorsunuz.Paylasimlar,sorular,dayanisma ile hayirlisi ile teknenizi  suya indiririz :)
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com