Sanırım bizim yaştaki neslin bilgisayarla sorunu bitmeyecek

Allahtan imdadıma oğlan yetişiyorda ( tabi keyfi olunca keratanın ) havalı havalı gelip çok önemli bir iş yapıyor edalarında hallediyor bilmediğim konuları.Ben kendimi bildim bileli deniz kıyılarında geçti hayatım,en sevdiğim şey zıpkınla balık beşinde koşturmaktır(yüzmek daha doğru galiba) eve eli boş döndüğüm pek görülmemiştir.Deniz altı yaşamı hep etkilemiştir beni bu yüzden sağı solu keyifle seyrederken kaçırdığım balıkların haddi hesabı yoktur

.Son zamanlarda yani iki sene önce karar verdim bir teknem olsun diye,daha önce hiç teknem olmadı.Kendim yapmalıyım istiyorum,bu iş için kapalı 70 m2 depom var,eski mesleğim güneş enerjisi olduğundan her türlü takım fazlasıyla var (şimdilik sadece para yok:))geçici bir sorun.İyi usta olduğumu söylerlerdi teknede nasıl olur bilemem deneyince göreceğiz.Oğlum içinde yatak olsun istiyor içinde yatalım diyor,yani altı metre civarı yarım kamara dıştan takma motor bir tekne işimizi görecek gibi,yaptığım maliyet hesapları römork dahil 7000 TL (motor hariç),ikinci el 25 veya 30 hp motor altı,yedi yaşında 7000 TL gibi, sanırım görülmeyen giderlerle birlikte 15 000 TL tutar diyorum.İnternette hartley-boats.com vixen17 veya Bateau.com pilot21 tarzı tekneler aradığıma çok yakın.Eğer daha değişik modeller bilen varsa yardım isterim.Son aşamalara yaklaşmaktayım.Herkesin gönlünce olsun.Selamlar.