Servet abi yaptıracaksın bu tekneyi arkadasa

teşvik etmek için örneklemedim,sadece yapıldığını,yapılabilecegini göstermek için koydum haberleri..
ucu,ucuna çalışılacak bir yerde iş yapmak zordur,motivasyonu ve çalışma sevkini örseler..evdekilerle papaz olma ihtimali güçlüdür,balkon nereye açılıyorsa o oda toz,talaş,tutkal,elyaf iplikçiklerinden geçilmez..direk güneşi,yağmuru,rüzgarı yersiniz,devamlı belli pozisyonda çalışmak zorunda kalırsınız ki,orta yaşlı biriyseniz benim gibi kahredici ve yorucu olur:

)arada 2.bir insanada gerek duyuluyor,büyük parçaları elleçlemek için..velhasıl çok zor bir ortam iş çıkartmak için ama imkansız değil..daha öncede yazdım,filikayla uğraşıyorum ve bahçede alanım geniş..sadece yazları çalışabiliyorum..oda kısıtlı dilimler içinde güneş ve arada yağan yağmur (karadenizdeyim) günde2-3 saat dışında çalışma izni vermiyor..tam bir şeyi epoksiliyorsun günlük,güneşlikken hava birden yağmur bastırabiliyor..yani randımanlı çalışamıyorsun..güneş tam tepede oluyor en fazla 30 dakika iş yapabiliyorsun..açıkta çalışmanın kendisi zor zaten birde dar alan olunca bu zorluk misliyle fazlalaşır..ama insanların sartlarına,olanaklarına bağlı çalışma mekanı..o yüzden yapılır yada yapılmaz diye bir öngörü sunmuyorum..ama her halükarda tekneyi kurduğunda basta kıçta,yanlarda,en az bir metre boşluk olmalı ki hareket edebilip,çalışabilesin..