Gönderen Konu: FİLİKA MODİFİKASYONU  (Okunma sayısı 4734 defa)

sivrisinek

• Yeni Üye
  • *
  • Ad Soyad: vasil sabuncu
  • Bulunduğu İl: istanbul
  • Doğum Yılı: 1955
FİLİKA MODİFİKASYONU
« : Aralık 11, 2014, 01:32:38 ÖS »

BEN AMATÖR Balıkçı ve gezi teknelerine ilgi duyan bir Endüstriyel Tasarımcıyım.Ahşap teknemin bakım zorluklarından ve masrafından kaçmak amacı ile Çıkma kurtarma filikasından bir tekne yapmak arzusundayım.Konu ile ilgili belge , bilgi ve video desteğine ihtiyacım var.

Bu tekneleri Tuzlada nerede bulabilirim.Üstü kapalı ve motorlu olup çalışanlar  tercihimdir.Fiyatlar ne seviyededir.

Beni bu konuda bilgilendirecek  üyelere teşekkür ederim.

Saygılarımla

lodosum

• Çırak Üye
  • Ad Soyad: hakan ozcan
  • Doğum Yılı: 1960
  • Tekne Adı: lodosum

servet

• Kıdemli Üye
  • Onursal Rehber
  • *
  • Tekne Adı: avanti
Ynt: FİLİKA MODİFİKASYONU
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2014, 03:39:53 ÖS »
BEN AMATÖR Balıkçı ve gezi teknelerine ilgi duyan bir Endüstriyel Tasarımcıyım.Ahşap teknemin bakım zorluklarından ve masrafından kaçmak amacı ile Çıkma kurtarma filikasından bir tekne yapmak arzusundayım.Konu ile ilgili belge , bilgi ve video desteğine ihtiyacım var.

Bu tekneleri Tuzlada nerede bulabilirim.Üstü kapalı ve motorlu olup çalışanlar  tercihimdir.Fiyatlar ne seviyededir.

Saygılarımla

Konu ile ilgili açılmış başlıklar var sitede..Onları arayıp okursanız belli bir bilgiye ulaşırsınız..Aklınıza takılanları cevaplarız sonrasında..Filikaların menbaa'ı İmir-Aliağa gemi söküm tesisleridir..İnternetteki ilanlar 2.el insanların ticari ilanlarıdır genellikle..

lodosum

• Çırak Üye
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2014, 04:18:30 ÖS »

Saygılarımla

Konu ile ilgili açılmış başlıklar var sitede..Onları arayıp okursanız belli bir bilgiye ulaşırsınız..Aklınıza takılanları cevaplarız sonrasında..Filikaların menbaa'ı İmir-Aliağa gemi söküm tesisleridir..İnternetteki ilanlar 2.el insanların ticari ilanlarıdır genellikle..

servet bey sizin flikayı gördüm gerçekten muazzam bir şey:) .. bizlerde bu gemi söküm merkezinden flika alabilirmiyiz.  ikinci el satanlardan daha hesaplıdır muhakkak.

servet

• Kıdemli Üye
  • Onursal Rehber
  • *
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2014, 04:28:43 ÖS »
Kendinizi aliagada 1-2 gün kalacak şekilde ayarlayın..çünkü 1 gün tekneleri incelemek,araştırmak için yetmez..dağ,taş filika orda boy,boy,açıgından kapalısına kadar..direkt gemi söküm firmalarından almaya bakın,daha hesaplı..birde bu işi ticarete döken çevre var,onları verdikleri fiyattan anlarsınız zaten..aslında şimdi tam sezono,yaza doğru fiyatlar zıplar..

lodosum

• Çırak Üye
« Yanıtla #5 : Aralık 11, 2014, 04:57:24 ÖS »
Kendinizi aliagada 1-2 gün kalacak şekilde ayarlayın..çünkü 1 gün tekneleri incelemek,araştırmak için yetmez..dağ,taş filika orda boy,boy,açıgından kapalısına kadar..direkt gemi söküm firmalarından almaya bakın,daha hesaplı..birde bu işi ticarete döken çevre var,onları verdikleri fiyattan anlarsınız zaten..aslında şimdi tam sezono,yaza doğru fiyatlar zıplar..

aldık diyelim.. liman kaydını nasıl yapacağız. benim aklımda soru işaretidir.  CE belgesi ve fatura ve ötv belgesi gerekiyor.

servet

• Kıdemli Üye
  • Onursal Rehber
  • *
« Yanıtla #6 : Aralık 11, 2014, 05:25:02 ÖS »
defalarca yazdık bu konuyu gerçi :)..ama bir daha yazayım..gemi sökümden aldığın filikaya firma şu gemiden çıkmıştır,eni,boyu,motoru bu deyip İMO numarası ile fatura kesiyor..bu fatura ile kayıt olunuyor,sorun yok..benim filika şu anda limana kayıtlı..

lodosum

• Çırak Üye
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2014, 06:15:56 ÖS »
servet bey lütfettin tekrar yazdın çok sağol.  atlamışız konuyu kusura bakma.

servet

• Kıdemli Üye
  • Onursal Rehber
  • *
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2014, 06:35:37 ÖS »
ironi yapmaya gerek yok..sorun benim lütfetmemde değil..sitede bir çok konu başlığı var, bir çok konu ile ilgili..yeni gelen arkadaşlar genelde tembel davranıp,konulara göz atmıyorlar..defalarca konuşulmuş konu hakkında bir soru sorup cevap bekliyorlar..coğunluklada konu hakkında yazanlar bıkkınlıkla cevap yazmıyor,bu seferde cevap bekleyen arkadaşlar ciddiye alınmadıklarını düşünüyorlar..derdim kimseyi,kırmak filan değil..bugüne kadar bildiğim her konuda yazdım,kaynak gösterdim vs.. buraya üye olan arkadaşlardanda 1-2 günlerini ayırıp ilgi alanlarındaki konuları okumalarını istemek,ukalalık ve lütfetmek olarak algılanmamalı..