Sevgili Yalçın bey ağabey,
Babamın durumu maalesef iyi değil. 2 Ameliyat ve sonrasında fizik tedavi. Lakin bu hastalık gbm4 ve terminatör olarak da tanımlanıyor. Girdiği yeri bitirene kadar terketmiyormuş.İşin doğrusu artık yapacak birşey yok. Allah c.c. ne dediyse o olur. Hayat devam ediyor, üzülsek de, sevinsek de...
Eylül gibi İzmir den döndüm.Tekne ile bir ay kadar ilgilenme şansım oldu biraz kalın macun işi yaptım. Onda da sadece teknenin alt tarafını yapabildim.Malum havalar soğuyunca çok fazla hareket alanım kalmadı. Biraz zımpara da yaptım. Ancak bende ufak tefek yüzey sorunları vardı. Bazı yerlerde tek tük hava kabarcıkları tesbit etmiştim. Onları düzelttim. Yama yaptım. Nasip olursa baharı bekliyorum.
Bu arada zaman zaman foruma da girdim. Sizin tekneyi de takip ediyorum. İnanın o kadar mutlu oluyorum ki, ha kendi teknemi yapmışım ha buradaki dostların tekneleri yapılmış benim için fark yok. Sizlerden çok şey öğreniyorum. Sanırım Selim bey, o hesaplamalarını okudukça hem keyif aldım, hem bilgilendim, hem teorik olarak birşeyler kapmaya çalıştım.
Tekneniz çok güzel ilerlemiş. Kısa zaman da müthiş işler yapmışsınız. Darısı başıma. İnşaAllah tez zamanda bitirir ve denize indirirsiniz. (darısı yine benim de başıma)

.
Unutmadan salmayı monte ederken lütfen bolca resim paylaşırmısınız. Buna çok ihtiyacım olacak sanırım. Selamlar.