Merhabalar Sztrandek S650 Karar kılıp Malzemeleri Alma Yoluna Giriştim. Postalara Ocak-Şubat Gibi Başlamayı Düşünüyorum. Marmara Üniversitesi İç Mimarlık Bölümünde Öğrenciyim Okulumuza Ait Tahminimce 60-80 metre kare Ahşap Atölyesi Mevcut ve Yat Tasarım Dersi Ve Bölüm Hocalarımdan Biride Yelken Hayranı Projeyi Onunla Tartıştık Ve Bana Gel Sen Bunu Okulda Yap Hem Dersle Bağdaştırırız Hemde Sen Bunu Mayıs Ayında Bahçede Yapmak Yerien Atölyede Yaparsın Dedi. Dekanla Görüşcek Bu Durum olursa Kaloriferli Bir Marangozhanede Postalarıma Başlayıp Bitiricem. Elimdeki Malzemeler
Einhell Bavaria 650, Mac Allıster MSS260 Tank Zımpara, Bosh Pst 650 Dekupaj
Şuanda AutoCad De Postaları Ayırıp Ölçülendirmesini Yapıyorum. Ardından Yapmakta Hiç Ybancı Olmadığım Teknenin Çok Deteylı Olmayan Sadece Gövdesini Hiissetmek İçin Maketini Yapıcam. Ve İşlere Başlamayı Düşünüyorum.
Postalar için 3cm-6,5 cm olarak düşünüyorum Malzemeside Çam,Meşe,Kestane 3ünde Hangisi Bütçeme Uygun Düşecekse Almayı Düşünüyorum .
Postaları Tekne Üzerinde Bırakıcam. Başlangıç Konusunda Çok Titizim Yapıcam İşe Nasıl Başlarsam Bu Tekne O Şekilde İlerliycek Bütçe Çok Kısıtlı Olmasına Rağmen En İyi İşi Çıkarmak İçin Çabalıycam Siz Degerli Denizrehberim ailesi ilede Sık Sık Sorularımla Bunaltıp Nasıl Daha İyi Olabilri Konuşup Bulmaya Çalışmak İstiyorum. Teknenin İsmi Chaine Fransızca Bir Sözcük ve Zincir Anlamında

Sevgiler Ve Saygılar