Gönderen Konu: merhablar  (Okunma sayısı 2222 defa)

x-kote istanbul

• Yeni Üye
  • *
merhablar
« : Haziran 07, 2013, 09:41:37 ÖÖ »

Merhaba,

öncelikle site sahiplerine böyle güzel bir bilgi kaynağı hazırladıkları için teşekkür ederim.  Benim adım Armağan west istanbul marina da
temizlik ve boya yenileme taşeronuyum, bu forumu profesyonel temizlik ile alakalı araştırma yaparken fark ettim bu sebepten üye olmak istedim.

şirketimizin adı **** west İstanbul marina da 16 numaralı iş yerini işletmekteyiz, kısaca yaptığımız hizmetlere değinmek istiyorum

tekne alanında profesyonel olarak her türlü temizlik işini yapmaktayız, iç dış detaylı temizlik, buharlı temizlik, organik temizlik, ozonlama ve diğerleri, müşterinin isteği doğrultusunda temizlik çözümleri sunabilmekteyiz,

ayrıca bir diğer faaliyet alanımızda boya yenileme buradan sizlerle ilerleyen zamanlarda sürekli paylaşımlarda bulunmayı istemekteyim

yaptığımız iş kısaca pasta cila ile tekne boyamanın arasında, ne pasta cilacıyız nede boyacıyız,

klasik pasta cila işleminden sonra teknenin o ayna görüntüsünü denizde koruması çok kısıtlı bir süredir ancak istanbul distribütörü olduğumuz X-kote malzemesi 1 sene garantiyle tekneniz matlaşmış boya ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz görüntüsünü sanki yeni boyanmışcasına fabrika ayarlarına geri dönüştürmektedir.

internet sitesinde detaylı videoları izleyebilirsiniz.

yukarıda ki internet site linkinde bayiler kısmında bize istediğiniz an ulaşabilirsiniz

herkeye güzel forumlar dilerim.

vlkanaydin

• Kurucu
  • Onursal Rehber
    • Denizrehberim Forumu
  • Ad Soyad: Volkan Aydın
  • Bulunduğu İl: Bursa
  • Doğum Yılı: 1991
  • Tekne Adı: Suerte Vogo
Ynt: merhablar
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2013, 12:33:46 ÖS »
Merhaba aramıza hoşgeldiniz.Lütfen paylaşım ve reklam kurallarına dikkat ediniz.Mesajınızda bazı bölümleri silmek durumunda kaldım.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!