Merhaba gönül dostları ben İskenderun'dan Süleyman.Ben her bir insanın hobileri olması gerektiğine inanan biriyim.Benim motorsiklet hobim var ancak oğlum olacağını duyunca birsüre ara vermeye karar verdim.Motorsikletimi satınca gidip bir fiber tekne ve dedniz motoru aldım.Çok da iyi yapmışım tazecik balıklar yememize vesile oldu.Daha sonra denize çıkamadığım günlerde uğraşacak birşey ararken kendimi radyo kontrollü hazır rtr lerin içinde buldum.Şuan iki adet arabam ve yine radyo kontrollü teknem var.Oğlumu eğlendirmek için evin içinde kullandığım küçük helikopter de var ama onu saymıyoruz o oyuncak oluyor.Oğlum allah kısmet ederse mayıs 21 de 3 yaşına girecek.Oda çok meraklı ve hatta tekne ve araba hastası diyebilirim.Ben evde genelde onlarla uğraşırken beni izlediğinden olsa gerek birazda.Formu görmem ve kayıt olmama sebep riva aquarama modeli tekne için model planı aramamdır.Bu planı ararken gördüm ve kayıt olmak istedim.İstedimki gönül dostları birşeyler paylaşıyor ve en güzelini yapıyor.Herkez de biliyordur ki paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir.Aslında elektronik teknikeriyim,kauçuk ve conta üreten bir fabrikanın teknik adamıyım.Teknik onarım,teknik alım,teknik resim ve işin içine teknik giren her iş benim sorumluluğumdadır.Bu konuda birazda şanslıyım aslında.Çünkü elimin atında torna tezgahım,kalıpçı frezem ve bir sürü alet edevat var.Evdekileri saymıyorum bile bir o kadar olmasa da evde gravür setinden işe yarayan birçok takıma kadar takımım var.Evin odalarından biri bana ve modellerime ait zaten.Off çok uzun yazmışım kusura bakmayın kafanızı şişirdiysem herkese selamlar.