Uzun süredir zaten aklımda olan bir konu idi Arda Abi'nin de tam pozitif destek vermesi ve bir kaç firmadan da olumlu görüşler almam sebebi ile çalışmalarına başlamıştık. Nihayetinde sonuç ve açılış aşamasına geldik sayılır.
Son olarak sizlerinde fikirleri benim için önemli.
Neden bahsediyorsun sen diyebilirsiniz hemen açıklamaya başlayayım
Teknesini yapmaya niyetli olan bir adam kerestesi dışında diğer tüm malzemelerini forumumuza bağlı alışveriş sitesinden güvenli ve risksiz bir şekilde ve
benim çingeneliğim nezdinde alınmış fiyatlar 
ile sahip olsa nasıl olur dedik ?
Bu aşamada ilk önce bizlere her türlü desteğini esirgemeyen Arda Abi'yi ikna ettik.Hani sağolsun burdan teşekkür ediyorum komik rakamlar verdi bizlere. Elyafçıları biraz ikna ettik

Hırdavat için Bursa nın önde gelen hırdavat mağazasını ikna ettik. Tam destek aldık. Tekne ekipmanları ile ilgili görüşmeler devam ediyor halen. Bizde balıklama daldık

Böyle bir ortamın gücünü kullanarak fiyat almak ve iş bağlamak inanın çok kolay ve çok avantajlı oluyor
Aynı çatı altında kordineli bir şekilde hiç yorulmadan yemeksepeti.com mantığı ile elimizden geldiğince işleri yürütmeye çalışacağız.
Bu anlamda e-ticaret scriptini ayrı bir adrese kurduk. Tüm özellikleri ve belli başlı ürünler girildi. Paypal vasıtası ile kredi kartı ödeme,dileyen için havale,dileyen için ptt kapıda ödemeli şekilde ayağına teslim olacak.
Hıı burda biz ne yapacağız ?
Bizim tek görevimiz her gün 5 ten sonra tüm siparişleri ilgili firmalara iletmek.
Böyle bir konunun çok yararlı olacağını düşündüm ve sessiz sedasız işi finale getirdik.
Görüşleriniz nedir ?
He bu arada açılış 21.01.2013 Pazartesi.
Yavaş yavaş başlayalım dedik..