Kendi Tekneni Kendin Yap > Plan Okuma
Ofset Tablosu Nedir? Ne İşe Yarar?
serkanavci:
Osman kardeş plan bizimki gibi köşeli mi yoksa yuvarlak hatlı mı?
Köşeli ise ve ister isen autocad'de çizmeye çalışayım?Yuvarlağı da hallederizde doğruluğunu birisinin kontrol etmesi gerekir.
osmanuysal:
Çok sağolasın Serkan yuvarlak hatlı , yarın bir fotokopi merkezine gidip fikirlerini soracam bakalım ne çıkacak. Yoksa bana seyahat görünüyor yine , gidecem bir abimizin dizinin dibine anlat abi diyecem , nerde keramet... İbrahim abi , İsmail abi , Servet abi , Cem abi duyun bu garibin sesini.
KARANLIK:
Osman, dün akşam biraz inceledim. Yarın İzmir'e gideceğim ve öbür gün karaburun'da biraz işim var, erken dönebilirsem perşembe yoksa cuma günü en ufak postayı 1/1 çizmeye çalışacağım. Çizdiğim resmi ayrıntılarını anlatarak sana postalayacağım. Al hanımını çocuğunu gel misafirim ol.
E.TAŞKOY:
Merhaba Arkadaşlar.
Üstatları bir arada yakalamışken bir sorum olacak.
Planların teknik çizimlerinde Batok 1,2,3,4 diye 4 ölçü çizgisi var.Bu çizgilerin teknenin su kesimi ile ilgili olduğunu anladım ama işlevini çözemedim.
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
İstanbul da yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa elimden geleni yapmaya hazırım.
İyi çalışmalar.
servet:
--- Alıntı yapılan: E.TAŞKOY - Ocak 23, 2013, 12:09:08 ÖÖ ---Merhaba Arkadaşlar.
Üstatları bir arada yakalamışken bir sorum olacak.
Planların teknik çizimlerinde Batok 1,2,3,4 diye 4 ölçü çizgisi var.Bu çizgilerin teknenin su kesimi ile ilgili olduğunu anladım ama işlevini çözemedim.
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
İstanbul da yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar varsa elimden geleni yapmaya hazırım.
İyi çalışmalar.
--- Alıntı sonu ---
burda ofset,batok,endaze ile ilgili bir yazı var..
http://www.supermeydan.net/forum329/thread43855.html
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git