Delftship Programı İle Tekne Tasarlama Eğitimleri

Başlatan vlkanaydin, Ocak 06, 2013, 10:18:39 ÖS

« önceki - sonraki »

kaptanAsT

iyi günler gruba yeni katıldım delftship programını öğrenmek istiyorum.
pdf yi indirdim ama resimler gözükmüyor ne yapmam lazım

(Feridun)

bu programı nereden indirebiliriz full sürüm olarak...

(Feridun)

Kendi sitesine baktım zaten bedava sürüm var ben kısıtlamaların olmadığı profesyonel sürümü demiştim ama gerek kalmadı buldum teşekkürler

alicarboga

slm arkadaşlar bu anlatımın Türkçesi yok mu acaba ?

lego64

Sunay Gönenden

Alıntı yapılan: lego64 - Mart 27, 2013, 09:42:21 ÖÖ
arkadaşlar,

Delftship programı ile ilgili olarak ek paket ders eklenmiştir. Hepnize kolay gelsin diyorum.
Bu ders programinı indiremiyorum. Yardım.....
Ne mutlu Türküm diyene.

vlkanaydin

Sunay abi site Türk mahkemeler tarafından erişime engellenmiş. Tunnel siteleri kullanarak veya proxy programları ile yani dns değiştirerek kolaylıkla indirebilirsin.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

Sunay Gönenden

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Mart 03, 2016, 09:10:19 ÖS
Sunay abi site Türk mahkemeler tarafından erişime engellenmiş. Tunnel siteleri kullanarak veya proxy programları ile yani dns değiştirerek kolaylıkla indirebilirsin.
yanıtla 13 deki Levent Beyin ders notunu yükleyemiyorum. Ayrı bir siteden mi yüklenecek anlamadım.
Ne mutlu Türküm diyene.

uzuner

Alıntı yapılan: vlkanaydin - Ocak 06, 2013, 10:18:39 ÖS
Yine Levent Abi'nin bizler için hazırlamış olduğu eğitim sayfalarını sizlerle paylaşıyorum. Delftship programının nasıl kullanılacağını açıklayan  dosyalara aşağıdaki linklerde ulaşabilirsiniz.
Dosya boyutları çok büyük olduğu için siteye yükleyemiyorum sunucumuz izin vermiyor :( Bende dosya yükleme sitesine yükledim. Linkleri elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım. Sıkıntı yaşanırsa uyarırsanız sevinirim.

Dersleri Tek Link Olarak Aşağıdaki Bağlantıdan İndirebilirsiniz.

LİNK: http://www.filefactory.com/file/33w542o16ri1/Delftship_programı-Levent_Güryüksel-Denizrehberim.rar

LİNK ÇALIŞMIYOR Lütfen güncel link yüklyebilirimisiniz

vlkanaydin

Merhaba.
İlgili dosyayı bilgisayarımda aradım ancak henüz bulamadım. Çizim örnekleri dosyaları var ama dersleri bende bulamadım.
Daha önceden indirmiş ve bilgisayarında olan üyelerimizin bana ulaşmasını rica ederim.
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!