Merhabalar

Başlatan hayta, Aralık 13, 2013, 09:17:17 ÖÖ

« önceki - sonraki »

hayta

Merhabalar,

Ben Kerem Erdağ. 35 yaşındayım. Elektronik mühendisiyim. Bir dijital TV platformunun teknik müdürüyüm. Tam bir proje adamı olduğumu söyleyebilirim. Hobileri ile yaşamayı seven birisiyim.

Başlıca üç hobim var:

Arabalar: Araba modifiye etmeyi seviyorum. Modifiyeden kastım arabayı süslemek değil gerçek anlamda modiye. Bana 100 beygir gelen araba 200 beygir gider :)

Hi-Fi Müzik Sistemleri: Bu bir hastalık :) Bulaşan kurtulamıyor. Müzik dinlemek üzerine olduğu için güzel bir hastalık.

Deniz: Denizin hem altı hem üstüyle haşır neşirim. Gerçi denizin altında ufak bir kaza geçirdikten sonra dalmayı çok çok azalttım. Yaklaşık 20 yıldır tekne sahibiyim. Dört farklı teknem oldu. Hepsi fiberdi.


Birkaç zamandır aklımda kendi fiber teknemi yapma fikri vardı. Niyetim bunu fikirden öteye götürmek. Bir tekne nasıl olmalı sorusuna cevap verebilecek kadar tecrübem olduğuna inanıyorum.

Biraz araştırma sonucu bilgi paylaşımında buranın doğru adres olduğunu gördüm. Faydalı paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

mertbese


ozancirpan

Hoş geldiniz Kerem Bey

SCALICA BOYA - Arda

Epoksi Reçine - Elyaf - Macun - Boya - Vernik - ve aradığınız diğer kimyasallar....
https://www.youtube.com/results?search_query=scalica+boya

vlkanaydin

Merhabalar Hosgeldinizzz :)
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

daruga01

Kerem bey aramıza hoş geldiniz.
Paylaşıma bir bölüm açıp tekne elektroniği hakkında bize bilgi verirseniz çok sevinirim kendi adıma.
Tabiki sizce de uygunsa.
Kolay gelsin.