Fransa'dan selamlar

Başlatan zenturk, Ekim 19, 2012, 05:22:10 ÖÖ

« önceki - sonraki »

zenturk

Herkese Merhaba;

Adım Özgür ve Fransa'nın Lyon kentine 3 yıl önce yerleştim. Aslen İstanbulluyum. Gazetecilik mesleğimi icra etmeye çalışıyorum. Yaşadığım şehir iki nehrin arasında kurulmuş durumda ve tarihine bakarsanız Avrupa nehir taşımacılığı açısından çok önemli bir noktada olduğunu görebilirsiniz. Kentin denize sahili olmasa da Lyonlular tekne tutkularını göllerde ve nehirde sürdürüyorlar. Bende yıllardır karavancılık yapan biri olarak artık suyun üstünde durma zamanının geldiğine inananlardanım. Kendi teknemi yapma umudu ile araştırma içindeyken bu forumu keşfettim ve üye olmaya karar verdim. Bu uzun ve çoğu noktada bana yabancı yolda bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Amacım nehirde ufak geziler yapmamı sağlayacak ve işe geliş gidişte kullanabileceğim bir tekneyi yapabilmek. Daha okuyacak ve inceleyecek çok şey var... Bu da ilk adım olsun.

Sevgiler
Özgür

SCALICA BOYA - Arda

Epoksi Reçine - Elyaf - Macun - Boya - Vernik - ve aradığınız diğer kimyasallar....
https://www.youtube.com/results?search_query=scalica+boya

servet

http://www.storerboatplans.com/Dayboat/Dayboat_Launch.html
river,canal boat diye arama yaparsanız googlede baska alternatif planlarda görebilirsiniz..
hatta house boat diye ararsanız,nehir üstünde bile yaşayabilir,kira derdinden kurtulur,sık,sık manzaranızı değişebilirsiniz. :) yıllar önce nokta'da arda zentürk vardı..umarım aradıgınızı bulursunuz..

osmanuysal

Hoş geldin kardeş , İyi yere geldin , güzel insanların olduğu , yardımlaşmanın had safhada olduğu bir yere geldin.

vlkanaydin

VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

zenturk

Herkese çok teşekkürler. Umarım aradığımı bulacağım... Ufak birşeyle başlamak istiyorum.

Alıntı yapılan: servet - Ekim 19, 2012, 09:10:12 ÖÖ
http://www.storerboatplans.com/Dayboat/Dayboat_Launch.html
river,canal boat diye arama yaparsanız googlede baska alternatif planlarda görebilirsiniz..
hatta house boat diye ararsanız,nehir üstünde bile yaşayabilir,kira derdinden kurtulur,sık,sık manzaranızı değişebilirsiniz. :) yıllar önce nokta'da arda zentürk vardı..umarım aradıgınızı bulursunuz..

Link için saolun. Burada nehirde yaşayan çok insan var. Belediye ye kira ödüyorsunuz elektriğinizden suyunuza kadar hatta posta kutunuza kadar veriyorlar. Genelde bunlar için eski nehir yük gemileri kullanılıyor. Hafta içi birkaç fotoğraf çeker koyarım. Bu arada doğru hatırladınız ama tek bir harfle kaçırdınız. Arda değil Ardan'dır pederimin adı.  :)