Tecrubeli bukumculer icin Delikleri denk getirmek sorun olmaz. Zaten adminimiz belli ki lazer kesim bukum isinde ustalasmis

Dar bukum de cok sorun olmaz sanirim. Ona gore ayakkabicilarin örsü gibi bukme pabuclari gormustum. Yeterki bukumcu bukmek istesin. Olay orda biter diye dusunuyorum.
Bukum yapabiliyorken kaynak mantiksiz. Hem daha zor, hem daha pahali, hem de daha dayaniksiz.
Gordugum kadariyla makaranin ortasinda dikine gelen zincir baklalari icin kanal var. Onun disinda makaranin da bir olayi yok. Onceki makara projesinden hemen hemen tek farki da bu gibi.
Yalniz capayi attiktan sonra yuku dogrudan bu makara cekiyorsa piyasadaki var olan kaliteli bir markanin olculerini taklit etmek sanirsam epey faydali olur. Yeterince dayanikli olacagi sanirim garanti olur.
Yalniz plastik malzeme olarak ben halen delrin kullanilmasi taraftariyim. Kestamidin su emme orani %5 - 7 denirken delrin'in %1 civarinda.
Kestamid yanlis geldiginden degil de, delrin daha dogruymus gibi durdugundan
