Herkeze merhabalar
uzun bir ara oldu. işler güçler, dügün dernek derken tekne işlerine hiç vakit ayıramadım birde dükyanda yaptıgım ıcın malzemeleri batırıcak diyede mağlesef ugrasamadım sezon bitti dukyanı boşalttım teknenin paketini açtım ortaya çıkarttım nasip olursa scalica arda kardeşimde malzemeleri yolladı inşallah bugun elime geçer Allahın izni ile hedefte 1 kaç hafta içinde elyaf kaplama macun zımpara işlerini bitirmek var bakalım becerebilcezmi
tapatalk ile takip ediyordum fakat artık yok anladıgım kadarı ile buradan resim nasıl yüklüyorduk unutmuşum ben yaslanıyoruz galiba :-) bi yardım eden olursa resimleri yuklemeye çalışıcam ki hatalarımda siz ustalar yardımcı olun
herkeze bol selam
Evet abi tapatalk yayıncılar için fahiş ücretler istediği ve bizlere birşey katmadığı için kaldırdık.Onun yerine siteyi daha mobil hale getirdik yani telefonlardan girildiğinde daha uyumlu oluyor.
Onun dışında fotoğraflar için picasaweb i tavsiye edeceğim.Orada bir albüm oluşturdunmu resimleri sürekli oraya atarsan çok iyi olur. Sayfada görüntülenmesi için ise sağ tıklayıp resmin urlsini kopyala dersen ve onu buraya yapıştırırsan resim görüntülenir.