Gorfnik Tekne Planı 200 sayfa

Başlatan osman topcu, Ocak 22, 2018, 07:31:23 ÖS

« önceki - sonraki »

osman topcu

https://drive.google.com/drive/folders/1Fvx9jQuJG82KGAds2xujznkkKmw4PkCt?usp=sharing

2 pdf dosya halinde 200 sayfa plan ve konstrüksiyon ve kullanım rehberi

çok ünlü bir teknedir
libgen.io sitesi dünyanın en büyük ücretsiz teknik kitap kaynağı, kayıt olmadan , boat, boat plan , boat building , boat design , sailboat diye aratın , binlerce kitap bulursunuz , mustafa umut ve benim tekne planlarımız orada , kat kat var , hidrodinamik , yat hidrodinamiği binlerce kitap , 4321 hangi linkte varsa

osman topcu

libgen.io sitesi dünyanın en büyük ücretsiz teknik kitap kaynağı, kayıt olmadan , boat, boat plan , boat building , boat design , sailboat diye aratın , binlerce kitap bulursunuz , mustafa umut ve benim tekne planlarımız orada , kat kat var , hidrodinamik , yat hidrodinamiği binlerce kitap , 4321 hangi linkte varsa

vlkanaydin

İlgili duzeltmeyi yaptim ellerinize sağlık :)
VOLKAN AYDIN
Nilüfer/Bursa
admin@denizrehberim.com

Suerte Vogo'nun Yapım Macerası İçin Tıklayın!

osman topcu